Over mij

Meer informatie

Contacteer mij per telefoon, e-mail of via het formulier.

Contacteer mij

Ik ben een doorwinterde HR- en Labor Relations professional met een uitgebreide ervaring in Europa en Azië en passie voor talentmanagement, coaching, lesgeven, arbeidsverhoudingen, medewerkersbetrokkenheid en diversiteit en inclusie. Mijn leerflexibiliteit, nieuwsgierigheid en aanpassingsvermogen hebben me in verschillende tactische en strategische rollen geleid in verscheidene sectoren – transport en logistiek, commerciële financiën, milieutechnische industrieën en de publieke sector – van operaties, tot verkoop, tot HRBP, tot Labor Relations, tot lesgeven en nu freelancen, ik heb het allemaal gedaan en altijd gefocust op mensen en verbondenheid.

Als ervaren onderhandelaar op het gebied van arbeidsverhoudingen heb ik talrijke collectieve arbeidsovereenkomsten gesloten. Bovendien vertegenwoordigde ik vroeger mijn werkgever als lid van de Raad van Bestuur van de werkgeversfederatie en van het paritair subcomité.

Ik behaalde een Master of Arts in taal- en letterkunde, een Master of Science in Management en een Master na Master in het Sociaal Recht aan de VUB, evenals een postuniversitair graduaat in Human Resources Management aan EHSAL Management School in Brussel. Bovendien ben ik ook een getrainde Six Sigma Green Belt.
Door mijn liefde voor talen kan ik mij vloeiend uitdrukken in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

In de belangrijkste rol van mijn leven ben ik de trotse moeder van 2 prachtige zonen, en daarom breng ik mijn vrije tijd graag met hen door met wandelen in de natuur of het verkennen van nieuwe steden, culinaire ervaringen, themaparken en kunst & wetenschapsmusea.

Het beste van mijn vorige rollen was altijd wanneer ik één op één met mensen kon werken en een verschil voor hen kon maken. Maar die impact was beperkt in het bedrijfsleven. Mijn sterkste wens is altijd geweest om met en voor mensen te werken. Daarom heb ik na vele jaren in de zakenwereld de beslissing genomen om mijn eigen weg te volgen en het leven van mensen dagelijks te raken ...