Awakening Consulting

Meer informatie

Contacteer mij per telefoon, e-mail of via het formulier.

Contacteer mij

Workshop waardegedreven onderhandelen voor HR & Labor Relations professionals en vakbonden

Ben je een HR- of Labor Relations professional die dagelijks met vakbonden te maken heeft? Of ben je vakbondsafgevaardigde en zit je vaak aan de onderhandelingstafel met je werkgever? Onderhandel je cao's in een uitdagende omgeving? Heb je je ooit gedestabiliseerd gevoeld bij het omgaan met persoonlijke aanvallen? Heb je ooit gedacht dat er een andere manier moest zijn om met sociaal overleg om te gaan?

Als voormalig HR- en Labor Relations professional weet ik maar al te goed hoe je je voelt ...

Tijdens deze workshop begeleid ik je bij het keren van het tij en leer ik je waardegedreven onderhandelingen te voeren, vanuit een stevige basis van eigenwaarde. Je zal ontdekken hoe je een grotere ruimte voor samenwerking kan creëren door samen een grotere en betere taart te bakken in plaats van te vechten voor een klein stukje van een smakeloze taart.

In deze workshop open ik de deur naar eigenwaarde zonder je mee te nemen naar een yoga- of mindfulness-les. Je komt weg met een nieuw bewustzijn en met praktische tips om:

  • Kracht te vinden bij verandering, onzekerheid en tegenslagen tijdens de onderhandeling.
  • Snel te herstellen van tegenslagen en teleurstellingen.
  • Nieuwe moed en zelfvertrouwen te ontdekken om je uit te drukken aan de onderhandelingstafel.
  • De productiviteit, teamwerk en creativiteit tussen werkgever en vakbonden te verbeteren.

Ik faciliteer deze workshop als onderdeel van de Self-Worth Academy. Neem hier contact met mij op voor een gesprek over hoe je de aanpak kan afstemmen op jouw organisatorische behoeften. Ik kan deze workshop persoonlijk geven (als covid-maatregelen het toelaten) of online via Zoom, Teams, Skype, Google Meet, etc.